-
Min blog

Rallyrod...:-)

Jeg har længe syntes, at Oldfruens rallytræning var lidt "rodet".....forstået på den måde, at Oldfruen træner en masse usammenhængende detaljer og aldrig rigtig får stykket det sammen til en helhed.....så man syntes ikke selv, at man kan se det samlede billede af, hvor langt man egentlig er i de enkelte rallyelementer.

De sidste par uger har jeg været meget obs på dette, til vores selvtræningsaftener om tirsdagen.

Disse aftener træner vi især "udfordringsøvelser"......a la "legetøj over hele gulvet", slalom med en mega lang række kegler, og alverdens kombinationer med "tempo op"  og "tempo ned" lige efter hinanden, fremsending til oliekander og felter af trælægter........osv. osv.

Når man træner så udfordrende elementer, kan man ikke rigtig få overblik over hvilket prøveniveau man reelt er på, da træningen er gjort en del sværere, end øvelserne ville være til en prøve.Det er FED træning vi har på selvtræningsaftenerne, men jeg syntes lige, at jeg manglede at få det hele samlet op på eventuelt prøveniveau......så jeg har nu meldt fraggelpigerne på rallyhold her i efteråret.

Vi havde 1. træningsgang i dag, og jeg må indrømme, at hvis Oldfruen selv har gået og syntes at hendes træning har været "rodet", så kan hun godt tro om igen.........det er slet ikke så ringe endda, når det hele bliver stykket sammen ....:-)0 kommentarer til Rallyrod...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint