-
Min blog

Det går stærkt....

Pyhhh...det går stærkt med, at det bliver mørkt både om morgenen og om aftenen.

Når efterårssæsonen nærmer sig, begynder jeg altid at planlægge "den mørke tid", ud fra det faktuelle at det stort set er mørkt "hele døgnet", i hvert fald for os som er på arbejde i alle døgnets lyse timer, for det er mørkt når vi kører hjemmefra og det er mørkt, når vi kommer hjem igen.

Træningsmæssigt skal der planlægges, og det er det, som Oldfruen er godt i gang med i skrivende stund.

Malou skal trænes mod LP2 og rallyøvedeklassen hen over den kommende vinter, og Princesse Peia skal vist bare holdes "champion-vedlige" på seniorniveau ...:-))

En ting er planer for egen træning - en anden ting er muligheden for at kunne træne under gode forhold, med både lys og indendørs faciliteter, når dagtimerne i hverdagen går med at tjene penge til egen...... og kommunens.... kassebeholdning.

Vi (Lisa og jeg) skal træne målrettet LP sammen den kommende vintersæson og vi starter træningen op medio oktober måned, for Oldfruen skal lige igennem 3 x LP1 prøver med Lady Malou de kommende 3 week'ender....og derefter går det løs med LP2 træningen med den lille L-kuld Lassie Lømmel :-)


0 kommentarer til Det går stærkt....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint