-
Min blog

En mærkelig start.....

Sorø Hundevenner holdt officielle rallyprøver i dag, og da der ikke var så mange tilmeldt, havde man på dagen mulighed for, at melde sig til yderligere to prøver i et par Åbne Klasser.

Dagen startede en smule fugtigt......for at sige det mildt - det stod ned i lårtykke stråler. ALT var gennemblødt på et øjeblik, så det var bare med at pakke sig godt ind i regntøj og telte.

Heldigvis klarede det op, og det blev et flot vejr i løbet af dagen :-)

Peia sprang på banen i championklassen som 1. start - totalt krudtet og bare for meget PÅ :-) Typisk Peia ! Det blev til en 4. plads i det samlede game i den svære klasse.

Malou debuterede i øvedeklassen, og var totalt "spookey", og nærmest sprang foran mig i flere øvelser. Anede ikke hvad der var årsag til det, men nogen gange sker der jo "mærkelige" ting.

Anyway.....4 ommere + det løse, i alt 83 point, som er lige 2 point fra en pind i øvedeklassen, så alt i alt en ok - men mærkelig start i denne klasse.

Bagefter stillede vi i de åbne klasser, hvor begynder/øvede var slået sammen, og expert/champion var slået sammen.

Alle havde to gennemløb, og det bedste af de to resultater talte i konkurrencen.

Peia har altid godt af, at være med ude en hel dag, og ikke mindst at blive træt i løbet af dagen, for så går hun super meget bedre på banen.......og det gjorde hun selvfølgelig også i dag :-)
94 point i først genneløb og 93 point i andet, og så sluttede hun på en samlet 2. vinder plads i den åbne konkurrence.

Malou var stadig spookey i den åbne konkurrence, men jeg tror nok jeg lokaliserede, hvad det var, som "gik helt galt" i dag i første gennemløb, så strategien blev ændret til 2. gennemløb......og så fik hun 92 point og blev 5. vinder i hendes gruppe af åbne konkurrencedeltagere.

Det blev ikke til pinde med hjem i dag, men til gengæld kunne jeg slæbe 28 kg foder og en dejlig post guffer med hjem, så det var bestemt ikke flotte præmier det skortede på :-)

0 kommentarer til En mærkelig start.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint