-
Min blog

Ups and downs....

Jeg ved det godt.....der er en hel uge siden, at jeg har opdateret bloggen, men jeg har næsten ligget vandret hele ugen.

Midt på ugen havde vi en meget tragisk oplevelse - nemlig at komme hjem fra arbejde, og finde vores nye vidunderlige kat Tarzan kørt ned, lige uden for vores indhegnede have :-(

Det var noget af en hård nyser at takle, og vi er rystede over det der er sket. Vi bor langt ude på landet, med marker på alle 4 sider og vores "vej" er en smal lille asfalteret jordvej.
Vi har over 600 m ud til det man kalder "offentlig vej".
Vi tænker, at vedkommende, som har kørt Tarzan ned enten må have kørt vildt stærkt, eller også er Tarzan nærmest sprunget ud for bilen.

Svaret får vi aldrig :-(Week'enden har til gengæld givet så mange lykkelige øjeblikke, at det er svært at få armene ned.

Lørdag var vi en flok Lassiehunde-ejere, som tog turen til udstilling i Bjuv i Sverige, og hvilken tur :-)

Dommeren var ovenud begejstret for de flotte arbejdslinier og vi ryddede totalt bordet for rosetter :-)

Malou var første hund i ringen, og selv næsten uden pels opnåede hun pga. af dommerens store begejstring for hende, en 1. præmie med CK.

Så var vi ligesom i gang, og så gik det slag i slag :-)

Oldfruen havde 7 rosetter med hjem i bilen - tillige med meget glad kennelmor, som næsten måtte bindes til sædet på hjemturen, for at hun ikke skulle svæve oppe under loftet af glæde :-))

Bare mine egne resultater som var:

Malou 1. vinder med CK og reserve cert i juniorklassen og bedste tæve nr. 3 og....

Peia 1. vinder med CK i Veteranklassen, bedste tæve nr. 2 og heelltttt vildt......også Best in Show i Veteranklassen.

Det var mine resultater - men de andre Lassier rendte også med et hav af flotte placeringer.....og vores alle sammens kennelmor Winnie West Ørngren, kunne stolt tage hjem med præmieringen "udstillingens bedste opdrætsklasse"..:-)

Jo.....der blev vist lagt godt og grundigt mærke til de store amerikanske collies i Sverige i går :-)

Så meget, at jeg i dag i Vallensbæk til rallyprøve, af en svensker fik kommentaren......"Ja så....I var da rigtig nok i Bjuv i går"........:-).......for det var hun nemlig også......dog ikke med en collie :-)

Jeg havde nu ikke de store forventninger til rallyprøveresultaterne i dag, for begge fraggler var noget brugte efter den megen jublen og festivitas i går, men det gik over al forventning.

Peia gik en superflot bane i Championklassen og fik 90 point - hendes bedste score i den svære klasse i 2014 - og lille Lady Malou snuppede lige 100 point og blev dagens 3. vinder, for der var tre hunde i hendes klasse som alle fik max. point 100 og så er det jo tiden, der afgør hvem der vinder klassen.

Sikken en fantastisk week'end....:-)....og i det hele taget en uge med totalt ups and Downs.....

 

0 kommentarer til Ups and downs....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint