-
Min blog

Ferien er slut...

Oldfruens ferie er slut - og i morgen kalder arbejdet :-)

...og jeg ved det godt - man starter ikke på job efter en ferie på en fredag, men da jeg er nødt til at have fri på mandag, ja, så snupper jeg fredagen i morgen som jobfrisk i stedet for.

Det har været en fantastisk ferie - det fedeste vejr, og vi har nået så meget på hjemmefronten, ikke mindst med indflytning på den nye 1. sal...:-)

Vi har ikke været ude og rejse, men udgifterne og arbejdet i vores byggeprojekt har været en fantastisk (og dyr) rejse i sig selv..:-)

Ferien har bestemt også budt på hygge, og ikke mindst fraggeltræning, og i går gav vi den gas med "ringtræning" på Kennel Lassie, hvor vi varmede op til den store "Lassietur" til Sverige om en god uges tid :-)

Uanset hvilke resultater vi kommer hjem med, så får vi en fantastisk sjov og hyggelig tur, for vi er rigtig mange der skal afsted.

Apropos sjovt og hyggeligt.....så se lige denne lille herlige film ...som Camilla Johannessen lavede i tirsdags, da vi havde rally-selvtræningsaften i Ringsted ...:-) 0 kommentarer til Ferien er slut...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint