-
Min blog

Ferie - dag 8....

Ferie dag 7 var egentlig ikke så interessant at skrive om, da jeg tilbragte det meste af dagen på Slagelse Sygehus sammen med min mor, som er i udredning for cancer.
Dagen gik fint og jeg er sikker på, at vi lander på den positive side af cancerdiagnosen, i og med, at diverse operationer nu er overstået og alt er gået fantastisk fint.
Nu venter bare nogle kontrolbesøg og et par scanninger mere for nogle aldersbetingede mulige sygdomme som intet har med cancerdiagnosen at gøre :-))

Ferie dag 8 gik til Køge og officielle LP prøver i Berner Sennen Klubben.

Oldfruen var en anelse nervøs på dagen, for Malou har været mega træt hele sidste uge, hvor vi har været hjemme fra job, og med implementering af Tarzan som ny kat i flokken, har det ikke være optimalt med ro til at sove for fragglerne.

Anyway....trods en meget varm dag, fik Malou en 1. præmie i LP1, med sølle 152,5 point, og blev tilmed 2. vinder i klassen, ud af 14 deltagende hunde. Det fortæller måske en lille smule om, hvor svært det var at præstere i dag og Malou blev kun slået af en border collie som vandt klassen med 163 point.

I dagens LP2 klasse var der 10 deltagende hunde, og her var der også kun 2 hunde som opnåede en 1. præmie.

I LP3 klassen var der til gengæld super flotte præstationer - hvor to hunde blev Dansk Lydighedschampion på dagen og der var mega mange flotte resultater på dagen :-)

STORT TILLYKKE TIL ALLE som trodsede de mange varmegrader og den bagende sol, og stillede op i Køge i dag :-))

1 kommentar til Ferie - dag 8....:

Kommentar RSS
Paul on 4. august 2014 11:16
Stort til lykke med det flotte resultat! Og sikken nogle dejligt afslappede førere på det første foto :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint