-
Min blog

Ferie.... dag 3....:-)

Hæ......så blev det ferie.... dag 3..... og dermed også almindelig mandag for det arbejdende folk. Det var så ikke lige os i dag ..:-))

Vi "sov længe" ....helt til klokken 06:30....og aftalen var, at vi var arbejdsklar klokken 08:00.

Arbejdsklar betyder, at tiden fra klokken 06.30 og til klokken 08.00 er helt vores egen, men man skal bare være klar til dagens projekt klokken 08.00. Præcis som at gå på arbejde :-)
Oldfruen brugte sin morgen på at lave frugtjuice, og gå morgentur med Malou og Peia....efter den obligatoriske morgenfrisering og tandbørstning af fragglerne..:-)

Dagens arbejdsevent gik til "Flügger-campen", og målet var at nå to vinduer inden fyraften.

Med sprossevinduer med mange små ruder, er det noget af et arbejde at slibe og male vinduesfagene, og
målsætningen var nok skudt en anelse over, det vi selv troede på, vi kunne overkomme på en "helt ualmindelig mandag".....

....... men vi nåede det........på trods af en stor regnbyge lige efter frokostid, og en Oldfrue-punktering, da hun lige skulle hente et par småting til aftensmaden...:-/

Fragglerne svedte bravt hele dagen, og søgte konstant indenfor, men når vi andre er ude, vil hundene også være ude, så Peia især levede et noget stresset hundeliv hele formiddagen, for hun ville helst være indenfor men da vi var udenfor, ville hun også gerne være der.

Endelig fandt hun en kølig plet mellem nogle buske i et højbed ... :-)

0 kommentarer til Ferie.... dag 3....:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint