-
Min blog

Ferie - dag 2

Især Jan savner at have en kat, og efter at have været kattehårdt sygdomsramt i foråret og der mistet 3 af vores gamle katte, så har vi været enige om, at det nyttede ikke noget, at samle flere tilstrejfende katte op fra "naboens mark".

Når savnet af kat efterfølgende har været stort, har vi talt om at finde en kat via et internat - en kælen, neutraliseret kat, som var vant til hunde og god til mennesker uanset alder og køn :-)

Den sidste uges tid har vi skrevet sammen med Fuglebjerg Kattehjem, som formidler katte til nye hjem via Dyrenes Beskyttelse, og i dag tog vi turen for at se på de eventuelt udvalgte katte til vores hjem.

Der blev faktisk ikke noget "valg" - for valget faldt lynhurtigt på "Tarzan" - en umådelig psykisk stærk - og lille hankat på lidt over 2 år.

Præcis den rolige kat til os på landet, med to fraggler, og en to-benet flok, som ikke har lyst til en lille killing, som i leg flænser møbler og paneler op med sine skarpe kløer :-)

Tarzan flytter ind i den kommende uge, så vi har et par uger til at implementere ham til resten af flokken på Rolatorstien :-))


0 kommentarer til Ferie - dag 2:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint