-
Min blog

Arrangementer....

I "gamle dage" holdt man sommerferie fra hundetræning......og stort set alle hundeaktiviteter lå stille hen over sommeren, så både hunde og førere kunne lade op til ny sæsonstart.
Det har jeg ihvertfald ladet mig fortælle, at sådan var det, men det er nu fra før min tid som "Oldfrue".

Nu om stunder er der alverdens arrangementer overalt og hele tiden......og man kan slet ikke nå at komme til alle de kurser, prøver og træningssessions, som man gerne vil, for mange arrangementer falder på de samme datoer.

Jeg syntes, det kan være svært at vælge......og for fragglernes vedkommende kolliderer kurser m.v. ret tit, med en i forvejen booket kalender.
Som f.eks. den 23. august,.......dagen hvor Collieklubben netop har annonceret "Mentalbeskrivelsesarrangement for collies, dagen hvor der er udstilling for brugshunderacer i Sverige og dagen hvor der er officielle rallyprøver i Rottweilerklubben ved Holbæk.

Alt sammen 3 arrangementer, som jeg godt kunne tænke mig at deltage i.
 
Vi har for længst besluttet og arrangeret, at tage på "Lassietur til Sverige" med hele "Onsdagsholdet", så det bliver "projekt Sverige tur-retur", som vi skal deltage i den 23. august.0 kommentarer til Arrangementer....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint