-
Min blog

Skidt med det yndige.....

Hvem skulle have troet at Oldfruen nogensinde skulle gå til Ringtræning igen ?
 
Ikke mig ihvertfald, for hun har ikke været til udstillingsdiciplin de sidste mange år, og det er 10 år siden, hun sidst har været til ringtræning.
 
Men nu skulle det så være, og vi var til 1. lektion igår :-)
 
For Malou var ALT jo nyt......man må ikke sætte sig på plads, når fører stopper op.......man skal løbe uden at kikke op på sin fører..........halen må ikke være glad...:-/.....og man må i det hele taget ikke ret meget andet, end at forsøge at se "yndig ud" :-)
 
Det yndige ligger lidt fjernt for Malou i øjeblikket....hun er totalt uden pels, en rigtig (dejlig) lømmel, og så er hun fuld af fest, glæde og ballade :-)

Men skidt med det yndige......vi fik en herlig og meget lærerig undevisningstime i SHS, sammen med 3 andre kursister, som var noget mere garvet i faget end Oldfruen.

Da alt som sagt var nyt for Malou, trænede vi kriterie for kriterie og "lukkede øjnene" for de ting, der så ellers ikke lige var til "rødt bånd og yndigt look".........og med fælles hjælp fandt vi efterhånden et passende løbetempo, hvor Malou løber flot i trav, og så fandt vi ud af, at så længe Oldfruen "holder sin kæft", så bærer Malou sin hale "nede".

Nå ja...og så var der det med "snoren"......det var åbenbart "så kedelig" en diciplin, så Malou fint kunne multitaske imens vi løb kondiræs i firkanter, trekanter og lige ud, så hvorfor ikke "lege trækkeleg" med udstillingssnoren imens ? Som Malou-tænkt så gjort - men den lille leg lykkedes det også næsten at få pillet af hende.
 
....og så sidder der måske nogen og tænker..."Hvordan kan hunden få fat i snoren, når den er stram.......for "det er den jo" når man udstiller"....og svaret er...."Jeg nægter at have stram snor, når jeg arbejder med mine hunde - også hvis det er til udstilling"...:-)

Der er meget vi skal træne på til næste lektion i den kommende uge, men der er heldigvis et stykke tid til vi skal på udstilling, så vi når nok at få lidt mere styr på detaljerne :-)

0 kommentarer til Skidt med det yndige.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint