-
Min blog

Søndag på tur.....

Sidste dag på tur.....for i dag er det søndag.

Fragglerne var tydeligt morgentrætte efter et par dage med mega mange nye indtryk, men trods træthed, tog Speedy og Malou sig nogle gevaldige ræseture i campingpladsens hundeskov.

Peia derimod har hele turen virket lidt træt og "gammel", forstået på den måde, at det næsten har været for åndsvagt at have snor på hende, for hun er aldrig mere end 1½ meter væk fra mig eller nærmeste godbid :-)

Peia er helt sikkert, som man kan forvente hun skal være af en collie som snart fylder 9 år, men kontrasten til de to meget unge hunde er bare ret stor lige nu. Peia vil gerne nyde i ro og mag og gå rolige ture......lømlerne derimod, vil helst ræse afsted, lege vilde fraggeldyr og har masser af energi.

Apropos godbid, så fandt Peia lynhurtigt ud af, at når Speedy og Malou fik frie løbetøjler i hundeskoven, så kunne Peia lokke små godbidder op af Lisa's lomme......og efter to gentagelser af den event, søgte Peia konstant Lisa's godbidslomme, når de unge lømler ræsede rundt :-)
Utroligt så hurtige hundene fatter et fast mønster :-)))

Midt på formiddagen gik turen hjemover......og selvom det er skønt at komme på tur, så er det bestemt lige så skønt at komme hjem til sin egen matrikel....:-)

Der er nu dejligt ude på landet :-)))

0 kommentarer til Søndag på tur.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint