-
Min blog

Tid til at hvile.........

Måtte ringe afbud til både Oldfruen og Johanna til aftenens træning af Malou......for mit arbejde trak allllttttt for langt ud, og da en klient kom til behandling efter klokken "lukketid" .........lige hvor jeg skulle "tjekke ud",  kunne jeg godt se, at torsdagsfilmen var knækket, og at jeg under ingen omstændigheder kunne nå træningen i Køge til kl. 19:00....så jeg måtte sende afbud til Johanna.

Det har været en vild dag.....helt ude af jobpropositioner, men samtidig også godt at vi har mega travlt på jobbet.. :-)

Anyway....træningstimen i dag i Køge var kørt for vores vedkommende, og på hjemmeplan kunne jeg konstatere, at Malou var noget øm i skroget efter gårsdagens behandling, så måske var det godt at Malou ikke skulle ud og præstere.


Til gengæld var Peia fit for træningsfight, og 100% klar til at tage over, lige der hvor Malou var trænings-øm i skelettet...:-))

Øv bøv for Peia, som måtte nøjes med lidt hjemmetræning i anledning af Malou's "fravær".......for Peia kunne bestemt godt have tænkt sig en hel times "alene med Oldfruen træning hos Johanna", imens Malou ville få tid til, at hvile sine ømme kiropraktorbehandlede muskler...:-))))

0 kommentarer til Tid til at hvile.........:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint