-
Min blog

Pladsposition.....

Dommer Erik Sørensen skrev under helhedsindtrykket på Malou's LP1 prøve forleden, "Dejligt samarbejdende par med glad arbejdsivrig hund, som støttes godt af fører. Fører skal dog være opmærksom på start position, ellers flot."

Det er ikke bare til prøven forleden, at Malou har serveret den ene "skæve" start position efter den anden, det har stået på næsten så længe jeg kan huske.

Det der sker, er at Malou sætter sig fint, og 1-2 sekunder efter skrider hun ud på den ene hofte. Samme side hver gang, og selv om man retter hende op, så hun sidder lige igen, så skrider hun ud få sekunder efter.

I starten var der masser af gode råd, som ".....det er fordi hun er så lang i kroppen", ....."....det løser sig selv, når hun får mere muskelmasse"......."du skal simpelthen bare kræve, at hun ikke sætter sig skævt".......og vi.....altså Oldfruen og træner Johanna, har efterhånden prøvet ALT, og for nylig sagde Johanna....."Nu har vi prøvet de muligheder som der ligger lige for, så jeg vil anbefale, at du får hende tjekket efter hos en kiropraktor.

Det har vi så fået gjort her til aften, og valget var naturligvis hos Charlotte Frigast :-)

Charlotte fandt et noget fastlåst hofteparti, med meget stram muskulatur.
Heldigvis var der samme mængde muskulatur på begge sider, men på den side, som Malou skrider ud til, var det næsten som om benet var lidt kortere, når hun gik.

Malou fik 10 minutters behandling med knæk og stræk og hun var sej den lille pelspige, for det gjorde ind mellem "av".
Så blev vi sendt ud på en lille gåtur, for at se hvordan "bentøjet" bevægede sig, og nu var benene "lige lange".

Endnu 10 minutters behandling, og lige så stille fik Charlotte løst op i den stramme muskulatur.

Ud og gå igen....med "sit" træning undervejs, og nu kunne Malou sætte sig uden at skride ud på hoften :-) Ikke hver gang, men næsten :-)

Endnu 10 minutters behandling - denne gang liggende på ryggen, og Malou fandt sig bare i det hele. Så fint lå hun og slappede af, imens Charlotte masserede og trykkede på indersiden af lårene.

Ud og gå igen.....og nu kunne Malou sætte sig flere gange i træk, uden at skride ud på hoften :-)
Og så fik jeg intro i, hvordan jeg selv skal fortsætte med at løsne den stramme muskulatur og hvis ikke jeg selv kan klare det, så kikker Charlotte på hende igen.

De næste par dage skal Malou have ro på bentøjet - ikke at hun ikke må træne - men jeg må ikke begynde at massere før senere på ugen, for Malou vil formentlig blive noget øm i sine muskler efter dagens behandling.

Charlotte sluttede af med ordene........"Hvor er hun dog en mild og glad hund, og nu kan du begynde at træne pladsposition uden at hun skrider ud på hoften"..:-)

0 kommentarer til Pladsposition.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint