-
Min blog

Peia blev trukket et "Ginger-point"...:-))

Dagen bød på uofficielle LP prøver i Køge, med Johanna Allanach som arrangør, Erik Sørensen som dommer, og Knud Djernis som lagde skønne arealer til.

Peia var særligt inviteret, til at deltage i en Rally-Expert prøve......mest for at være "forstyrrelse" på Ærespladsen.
Peia skulle også selv på banen og fik 99 point, kun trukket 1 point for det som Johanna kaldte for "Ginger-point" !!!

Og hvad er så lige et Ginger point ???....-)

Jo, ser I, det er således at fantastisk Peia-halvsøster-Ginger, har en ide med at gå og nappe sin fører i buksebenet, og det gjorde Peia så lige i et splitsekund til dagens prøve ....:-)))
Så, vi blev trukket for napperiet, som blev omdøbt til et "Ginger-point"..:-)

Malou skulle op i LP1 og det gik super flot.

Hun har det med at sætte sig skævt ved start og slut, og jeg har ikke intention om, at rette mere på det, før hun er blevet undersøgt for en evt. skævhed af en hundekiropraktor, da jeg efterhånden har prøvet ALT, for at få hende til at sidde lige. Hun sætter sig lige, men 1-2 sekunder efter, skrider hun ud på den ene hofte, og det tæller som en skæv plads.

Vi tog de skæve fradrag med i dag .....og scorede til gengæld de fede point i "Lineføring"...:-)

Efter at have været på "Fri-ved-fod" kursus hos Anja Christiansen, har jeg trænet på mikro delelementer, og følge med hænderne på ryggen.

Skal da lige love for, at det har givet Malou-pote......så hun fik 9,5 point i lineføring, hvor det ½ point skyldes en skæv plads i afslutningen.

To-skridts øvelserne var også meget bedre end sidst.....for jeg satsede og gav Malou kommando til at skulle bakke i "2 skridt baglæns".....hvilket bare gik SÅ fint.
Den lille detalje, lærte Johanna os forleden.....så dagens højdepunkt var bestemt "Fri ved fod" øvelsen, som viste hele to forbedringer......:-)))0 kommentarer til Peia blev trukket et "Ginger-point"...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint