-
Min blog

Fragglerne var iskolde......:-))

Da jeg mødte på job i går morges væltede det ind med lykønskninger i anledning af "min fødselsdag"..!!

Jeg sundede mig lige lidt, og tænkte.....hvornår er det blevet "moderne" at fejre sin fødselsdag flere gange om året....jeg mener....jeg havde fødselsdag den 6. marts.....og det er for mig en anelse for tidligt, at skulle afholde endnu et årsskifte den 3. juni !

Anyway - ved henvendelse til hovedkontoret, så var jeg "registreret" med fødselsdag både 03.06.14 og 06.03.14...!

Hvis det er korrekt, at jeg fylder år to gange om året, så forstår jeg nu bedre, at jeg af og til føler mig "udbrændt" og at tiden går alt for hurtigt..:-))

Skuffelsen var "stor", da jeg kom fra job, og fandt..."Ingen gaver, ingen gæster, ingen lækker middag, ingen flag og ingen lykønskninger"....:-/

Jan lignede et stort spørgsmålstegn.....og fattede ingenting :-)

Hmmmm.....det er åbenbart ikke "in" at blive gammel før tid...:-))

Fragglerne var iskolde......fødselsdag er fødselsdag....og to gange om året.....nope...den "fælde" faldt de ikke i fra morgenstunden, så de nød tiden som de plejer om morgenen..... Peia ved at hvile sig lidt længere og Malou med at gnaske på sin tyggering...:-))
0 kommentarer til Fragglerne var iskolde......:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint