-
Min blog

En høne at plukke...:-)))

Forårets sidste rallyprøver for fragglerne foregik i dag i Ballerup.
Nærmere betegnet ved det store Dogdance arrangement, med Johanna som dommer i den ene ring og Anette Dalgaard i den anden ring. Ved stævnet gik alt overskud til Dogdanceholdets kommende tur til Finland.

Som vanligt var Malou og Peia tilsagt på samme tid i to forskellige ringe, men som altid, bliver der taget super hensyn til denne situation, så Oldfruen fik sin helt egen banegennemgang, inden de andre hundeførere i begynderklassen hos Johanna og da den officielle banegennemgang startede, kunne jeg i ro og mag koncentrere mig om championklassen med Peia.
Skulle dog op med Malou på prøvebane 1 inden Peia, så det blev til et hurtigt hundeskift fra begynderklassen til championklassen.

For første gang oplevede jeg, at Malou var lidt "snusende" og det kostede nogle point i starten af banen + en ommer, så Malou sluttede i første banegennemløb på 92 point :-)

Så var det Peia's tur på prøvebane 2, og det var en svær bane, så niveauet var ret lavt.
Peia blev 2. vinder i klassen med 82 point.

Så var det Malou's tur igen på prøvebane 2, og hvor mange af hundene i klassen var gået "død" pga. varme og mange forstyrrelser, så var Malou meget mere på og slet ikke træt, så det blev til 97 point i begynderklassen, og 4. vinder blandt 25 hunde i klassen.
Det er altså lidt sejt af en lille fraggel som fyldte 14 måneder i forgårs :-))

Sidst på dagen var det så Peia's tur til 2. prøverunde, og denne gang hos dommer Johanna :-)

Peia gik som en drøm - husker kun en enkelt gang tidligere hvor hun har gået så flot, og hun gik i dag til 99 point !
99 POINT UD AF 100 :-)))

Men.....Oldfruen havde glemt et enkelt skilt undervejs.....skilt nr. 7.....270 grader venstre rundt....i bar glæde og overraskelse over, at Peia gik så fantastisk......og så blev de 99 point udskiftet med en IB :-))))

Må indrømme, jeg er så ligeglad.....oplevelsen med Peia var det hele værd......og glæden ved at mærke, hvor fantastisk flot hun gik, overgår alt om "en pind" i den svære championklasse...:-)))

Men......jeg har dog en høne at plukke med Oldfruen, som går med Peia til prøverne - det er bare ikke ok, at hun ikke kan tælle til +7..:-)))

0 kommentarer til En høne at plukke...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint