-
Min blog

Fri ved fod...

Oldfruen var på "fri ved fod" kursus i går....hos Anja Christiansen...I ved....hende den fantastiske dogdancer :-)

Jeg har tidligere være på fri ved fod kurser, bl.a. hos Nette Stormlund, og jeg må sige, at begge instruktører gør det rigtig godt - med hvert deres fokus på "fri ved fod" udfordringen ...:-)

I går var der fokus på nørdede detaljer, f.eks. med "skift vægten fra fod til fod" og se hvad din hund gør, når du skifter over.

Den detalje var en stor øjenåbner for både Oldfruen og Lady Malou, og det var på ingen måde svært, så vi er allerede rigtig langt i at flytte en fod ca. 1 cm, for at kunne belønne optimalt :-))
 
På de tidligere "fri ved fod" kurser hos Nette, var der fokus på at "sætte fødderne korrekt" og at kunne holde takten og følge musikken, og i går handlede det mere om, at vi skulle kunne te os "belønningsåndsvage" i det øjeblik musikken stoppede :-)

Begge instruktører har bestemt en super berettigelse med hver deres kursusindhold, og jeg er rigtig glad for, at have været på begge kursustyper.....og i skrivende stund tænker jeg......tænk hvis begge kurser kunne kombineres og blive til en helhed..:-)0 kommentarer til Fri ved fod...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint