-
Min blog

LP1 RBM Lassies American Lady Malou...:-))

Vi har været til officielle LP/rallyprøver i Hårlev i dag, og Dansk Collieklub stod for arrangementet.

Der var rigtig mange collies tilmeldt og Malou lagde ud som start nr. 1 i LP1 kl. 09:00.

Malou gik rigtig fint, og sluttede med 5 stk. 10-taller, en enkelt 9,5, og 2 x 9-tal. Så var der lige lineføring, hvor vi fik 8,5 - dagens laveste score :-) og dette resultat blev så afgørende for, om Malou sluttede på en 1. eller 2. plads. ...:-)

Ved præmieoverrækkelse var der to hunde - begge i alderen 13-14 måneder gamle - som havde samme pointantal, nemlig 172,5 point.
I LP1 er det så "lineføring" som afgør hvem der vinder og det blev fortjent labradorhunden, som havde 10 point i den øvelse....og Malou sluttede så på en fantastisk 2. plads med sine kanon flotte point :-)))

Malou kan nu kalde sig LP1 RBM Lassies American Lady Malou...:-))

Senere skulle Malou op i Rally begynderklassen og her var der så ikke så meget energi tilbage på fraggelbatteriet, så Malou sluttede på en 3. placering i denne disciplin :-)

Peia var vanligt oppe i Rally championklassen, og der var sjove udfordringer i en fantastisk god bane, hvor Peia dog mistede et par skilte undervejs og måtte møde IB til præmieoverrækkelsen :-))

KANON FANTASTISK COLLIEDAG.......og i skrivende stund sover fragglerne fuldstændig flade efter en lang og dejlig dag i collieregi ..:-))0 kommentarer til LP1 RBM Lassies American Lady Malou...:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint