-
Min blog

Dagen har budt......

Jeg skulle egentlig have opdateret bloggen idag.....men der kom lige noget andet forbi i løbet af dagen.....og det er ikke engang fredag den 13.....:-)

Dagen har budt på, en knækket tand hos Jan og dermed akut tandlægebesøg fra morgenstunden, min mor der har fået diagnosen "cancer" og en fremtid der venter med nye undersøgelser, operationer og støtte fra mand og oldfruebørn, nå ja, og så var der jobbet, som trak ud og blev til en times ekstra arbejde, fordi andre i klinikken skal arbejde ekstraordinært i morgen lørdag.

Hjemme ventede fragglerne på Oldfruen, da Jan strøg på en velfortjent bowlingtur med kollegaerne inden jeg nåede hjem, og i skrivende stund er jeg bombet, efter at have fået styr på medlemsadresserne til næste udsendelse af Collie Bladet, samt pakning af de ting som jeg skal have med til Hårlev i morgen.

Må erkende at det er et alsidigt job at være Oldfrue :-))

0 kommentarer til Dagen har budt......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint