-
Min blog

Tab og vind...

At gå til konkurrencer - uanset hvilken sportsgren det drejer sig om - går både op og ned, og min holdning er, at hvis man ikke kan tåle at tabe, så skal man holde op med at deltage i den slags.

Vi var til DKK kreds rallyprøver i Fensmark i går - en dejlig forårsdag, hvor der både var sol og mørke regntruende skyer på himlen. Heldigvis fik vi maks. 10 regndråber i løbet af dagen.

De dråber som vi ikke fik i form af regn, var der åbenbart andre der følte landede i deres resultat-turban, for jeg bemærkede flere konkurrencedeltagere for hvem bægeret flød over.

Utroligt at nogen skal blive så tøsesure fordi de får en IB på dagen, at deres kropssprog resten af dagen signalerer - "Det er fanme for uretfærdigt - den dommer er godt nok for streng, for så mange point mistede jeg bare ikke undervejs i baneforløbet".

Vi havde selv en fantastisk dejlig dag - men sådan går det jo ikke hver gang, og jeg ved at Oldfruen også har masser af IB'er på bogen - sådan er det at gå til konkurrence - man ved aldrig hvad prøvedagen bringer.:-)

I går bragte dagen to fantastiske 1. vinder placeringer til lille Malou i rallybegynderklassen, og Peia blev nr. 7 ud af 9 til sin første prøve, og nr. 4 til sin anden prøve.

Held og lykke til alle med de kommende prøver - og husk nu "Tab og vind med samme sind" :-)
0 kommentarer til Tab og vind...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint