-
Min blog

Lykken er..:-)

Det er længe siden, at der har været så mange dage mellem Oldfruens blogopdateringer ......men......tiden er knap, dagene går, og noget er vigtigere end andet....og lige nu handler det om at min mor er blevet syg.......såæææææ derfor.

På træningsplan arbejder jeg målrettet med Malou mod LP1 og rallymæssigt er der en del begynderprøver forude for Malou og selvfølgelig championprøver med Peia samtidig.

Det går rigtig godt med træningen, og jeg kan godt mærke, at jeg skal "holde igen", for ikke at ræse derudaf for at jagte nye titler med Malou.
Skal i den grad fastholde målet om at give tid og ro til, at vi sammen kan udvikle os sammen i årene fremover.....og målet for 2014 har hele tiden været en Rallybegynder- og en LP1 titel.

Rallybegyndertitlen er hentet hjem, og for nærværende venter der 7 yderligere begynderprøver inden vi overhovedet tænker tanken om at påbegynde Øvedeklassen på prøveniveau.

Apropos rallyprøver, så tog Camilla Johannessen en stor stak skønne billeder til vores sidste rallyprøve, og jeg købte nogle stykker af hende. Nyder at se billederne, og kan fornemme den "fede følelse" fra prøvedagen :-) Lykken er :-))


0 kommentarer til Lykken er..:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint