-
Min blog

Søndag, mandag, tirsdag.....

Tju hej hvor det går.......og så smuttede der lige 3 dage i rap..:-)

Søndag trænede jeg med Lene i Høng.....en "prøvelignende" LP1, for at se på de elementer, som der skal sættes fokus på, inden hun skal til prøve. Lene fik "lektier" for, og jeg glæder mig til at se om det rykker de næste par uger.

Mandag havde jeg mit fantastiske rallyhold på Tuse Næs.......hvor vi "kom til", at træne 50% over tid,
da aftenen var så sommerlig og helt fantastisk.
Tiden glemmer man nemt, men ikke stedet :-) Hold da op, hvor er der smukt på Lyngholm :-)

Tirsdag stod den på nørdet-rally-hygge-træning i Ringsted, hvor vi i dag rykkede ud af hallen, og brugte trælastens asfalterede køreareal til at træne på. Masser af plads og rum til at træne på og som sædvanlig mega hyggeligt :-)

Oldfruen træner nu mest LP med Malou i øjeblikket, men det er der også masser af plads til overalt på området.
Peia fik nogle lange rally-baneforløb, så jeg kunne få krudtet noget af al hendes energi af :-) ....og inden vi fik set os omkring var der gået 2 timer i herligt selskab :-)

0 kommentarer til Søndag, mandag, tirsdag.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint