-
Min blog

Da Malou mødte "smadremanden"....

Dagen efter påskeferien var reserveret til et helt særligt besøg i Næstved - nærmere betegnet hos dyrlæge Jens Knudsen på Evidensia, Næstved Dyrehospital.

Emnet var HD fotografering af Lady Malou, og med en mega omkørsel omkring Næstved, da Ganges Bro er lukket pga. vejarbejde, nåede vi præcis frem til aftalt tid kl. 10:00.

Heldigvis var de noget forsinket på klinikken, så vi fik alligevel god tid til lassieluftning, inden vi skulle ind i konsultationen...:-)

Hele processen tog en times tid, med rigtig god tid til en indledende snak med Jens Knudsen inden vi gik i gang - imens Malou fik noget at slappe af på.

Der blev skudt to billeder - på det første lå Malou en lille smule skævt - så det blev kasseret. Billed nr. 2 var lige i kassen :-)

....og efter fotosession, var der masser af tid til at kikke på begge billederne og vurdere den formodede HD status, og dyrlæge Jens Knudsen sagde...."Hvis din opdrætter er nysgerrig inden billederne er vurderet af Landbohøjskolen, så siger du bare, at jeg har vurderet, "....at det ser sundt ud"."

Malou som har været dagens hovedperson, har været ramt af "smadremanden" hele dagen, og først her til aften, har hun fået sit dejlige glade udtryk i øjnene igen, så aftentræning med rallynørderne i Ringsted blev aflyst og erstattet af en rolig aftentur i det grønne sammen med Princesse Peia.... :-)
0 kommentarer til Da Malou mødte "smadremanden"....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint