-
Min blog

RBM Lassies American Lady Malou...:-)

Årets første udendørs prøve for fragglerne foregik i Ølstykke.

Begge fraggler var tilmeldt Rallykonkurrence og da vi hverken havde fået PM eller startlister, var det lidt svært at pejle sig ind på dagens forløb.

Det viste sig, at der var tilmeldte 15 hunde i rallybegynder - hvoraf der kun mødte ca. 10 hunde op, og Malou lå i den sidste halvdel af dagens felt, så der var fin tid til at varme op og gøre klar.

Prøvens første øvelse blev en ommer......da jeg var i tvivl om Malou var nede med albuerne, i en sit, hvor hun begyndte at dække, så den lavede vi om.
Det havde nu ikke været nødvendigt iflg. dommeren, men det kan være svært selv at se præcis hvad hunden gør.....så jeg valgte den "sikre model", nemlig at lave øvelsen om.

Resten af prøven var okay.....med lidt slinger hist og pist og på et tidspunkt sprang Malou over en kegle, i stedet for at gå udenom....:-)))

Malou fik 89 point og blev RallyBegynderMester på dagen..........:-)))

Peia som skulle på sidst på dagen "kunne ingenting" i dag.......gik ellers flot da vi varmede op, men til selve prøven var hun helt "mærkelig"..:-/
Ikke tonseglad som hun plejer, men mere som om hun ikke anede hvad øvelserne handlede om.

Meget underlig fornemmelse, og jeg var et øjeblik ved at tro, at der var noget galt med hende......men det tror jeg nu ikke der har været.

Anyway.....en gang imellem kommer der et IB aftryk i rallybogen, og det er en del af det at gå til konkurrence :-))

Det blev en lannnngggg dag i Ølstykke og det var en meget træt lille Malou der stillede op til Oldfruens RBM fotosession ved dagens slutning :-))

0 kommentarer til RBM Lassies American Lady Malou...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint