-
Min blog

Racespecifikke hundekiks.....

Hundemad er efterhånden blevet noget som seriøse hundeejere bekymrer sig om, for ”hvad er der egentlig i posen?”

Flere fabrikanter lover mere end posens indhold kan holde, og de store producenter har ikke interesse i, at dele sandheden om deres produktion med forbrugerne og først når det store retsmaskineri bliver sat i sving, bliver produkterne nødtvungent og tøvende tilbagekaldt fra markedet.

Hundes næringsbehov er ikke det samme som menneskers og det kræver lidt kendskab til hundens fysiologi og ernæringsbehov at kunne sammensætte en kostplan, hvor der ikke mangler fundamentale næringsstoffer, men det er der nu råd for.

Jeg var ikke klar over, at man nu kunne købe racespecifikke hundekiks - altså kiks som er fremstillet præcis til den enkelte race, f.eks. collies.

Forleden stødte jeg på produktet og købte et par poser kiks som indeholder helt særlige mineraler, vitaminer og grøntsager, som udelukkende passer til collies.

Kiksene indeholder en masse persille - noget jeg bestemt ikke var klar over skulle være specielt godt for collies !

Der er et hav af forskellige racespecifikke hundekiks i netbutikken og jeg genkendte en del racer udelukkende på kiksene udformning, for selvfølgelig er faconen på kiksene magen til den race som de passer til.

Det er da smart…..:-)
 

2 kommentarer til Racespecifikke hundekiks.....:

Kommentar RSS
Nette on 1. april 2014 20:57
aprilsnar :D
Besvar kommentar


Helene Hansen on 4. april 2014 10:02
Tak for godt indlæg, er enig i at vi skal forkæle vores hunde :) Jeg er dog selv øko freak som nogen vil kalde det, så har valgt at købe økologisk hundemad Mvh Helene
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint