-
Min blog

Malou 1 år...:-)

"Lille" Malou fylder 1 år i dag :-))))

Utroligt som tiden går, og vi forstår slet ikke, at der allerede er gået et år siden hun så lassie-dagens lys :-)

Som nogen nok husker, kom Malou noget uforudset ind i vores flok.

Efter tabet af Cocky....... og med en Peia, som blev ked af at være alene-fraggel, skulle der ske noget ret hurtigt, og så trådte Winnie Kennel-mor i karakter, og tilbød os at købe den hvalp, som hun havde tiltænkt sig selv, fra et kuld som hun lige havde sat i verden.....og så flyttede Malou ind 14 uger gammel :-)

Tror jeg har skrevet det før.....Malou er ALT hvad vi kan ønske os af en colliehvalp........så nem, sød, kærlig, træningsglad og meget glad for både Peia, børnebørn og husets katte :-)))

I dag fylder hun 1 år.......og dagen er ikke fejret specielt.....det bruger vi ikke rigtig.....for her er hver dag en fraggelfest....men en helt særlig oplevelse fik hun dog, idet Jan - som ellers aldrig går tur med hundene - i anledning af at det var lyst ud på aftenen, gik med på vores vanlige aftentur, og bagefter gav den gas med trækkeleg sammen med Malou :-)))0 kommentarer til Malou 1 år...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint