-
Min blog

Rallyplanlægning....

Rally er og bliver en populær hundesport :-)
 
Forleden udbød jeg et begynder/øvede hold i omegnen af Holbæk - et hold som nu er fyldt helt op....:-)
 
Da jeg planlagde holdet tænkte jeg...."Mon der er nogen der vil træne rally "ude på landet", og det skal jeg da lige love for at der er.
 
Det bliver rigtig spændende at starte holdet op, et hold som kommer til at bestå af nybegyndere og et par stykker, som er klar til at tage fat på indlæring af "fri ved fod på højre side"......en øvelse som det bestemt ikke er for tidligt at bygge op, hvis man har planer om at gøre sin entré i de højere rallyklasser.
 
Min egen lille Malou som går i begynderklassen, kan allerede gå et flot følge på højre side, også selvom hun ikke skal "bruge det til noget" lige med det samme.
 
Tanken er at mine nye begynderkursister også skal have gang i højrehandlingen allerede fra lektion 1.......i bitte små doser......så selve følget er på plads, når man senere skal til at lave hele øvelser på højre side..:-)
 
 

1 kommentar til Rallyplanlægning....:

Kommentar RSS
Majbrit on 28. marts 2014 13:32
Selvfølgelig har du mange planer med os, og jeg glæder mig til din super gode træning.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint