-
Min blog

En pind til stakken...:-)))

Vi har været til officielle rallyprøver i Sydkystens Hundeskole (SHS) i dag....og hentede en pind med hjem til stakken...:-)

Peia stillede fra morgenstunden i Championklassen, som hun har gået i de sidste 1½-2 år......

Klassen er svær - og bestemt meget svær for en krudtugle som Peia, der gerne vil tilbyde alverdens øvelser, på både venstre og højre side, og da man skal kunne alle øvelser på både venstre og højre side, er der for Peia masser af muligheder for, at "fejle" på prøvedagen.

I dag gik Peia rigtig flot - og fik alligevel "kun" 76 point ud af 100 mulige......for med lidt slinger i et par øvelser, et par "ommere" og en bakkeøvelse, som blev takseret til 2½ skridt i stedet for de obligatoriske 3 skridt (jeg er mega enig med dagens dommer :-)), var der ikke de store point tilbage.

Døm selv......her er et link til Peia's prøve...:-)

"Lille" Malou var i begynderklasse i dag, og gik super flot.....ikke mindst i betragtning af, at hun som stor hvalp sugede prøveindtryk til sig i mange timer, inden hun selv skulle på banen, og da det blev tid, gik hun super flot og fik 94 point og en flot 4. placering på dagen :-)

Undervejs på banegennemløbet sparkede Malou til en kegle, og det koster 3 point, ......så det var minimalt hvad der blev trukket i resten af baneforløbet :-)))

Er SÅ STOLT af "lille" Malou........:-))))))))))))))

Så obs på sin fører og SÅ LIGEGLAD med de forstyrrende elementer omkring sig på dagen.

Lassielykken er...:-))))))))))

0 kommentarer til En pind til stakken...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint