-
Min blog

Så er der serveret......:-)))

I går landede bogen "Klik dig til succes" fra Hund & Træning, en spritny træningsbog på pære dansk fra team Ingerslev og Karen Ulrich....:-)

Bogen er det digert værk på 543 sider, og i min terminologi det mest geniale der er sket på den teoretiske træningsfront i Danmark længe......:-))

Hold da helt op hvor er bogen velskrevet og veldisponeret, så man kan læse bogen fra A - Z eller vælge at bruge den som opslagsværk undervejs i sin træning. Det er helt genialt :-))))

Oldfruen glæder sig til at kaste sig over bogen med "Klik dig til succes" til træningsfølge, og jeg føler at alle øvelser nærmest bliver "serveret"...:-))

Apropos "så er der serveret", så vågnede jeg i morges kl. 04:50, ved at jeg hørte "et eller andet dyr" kaste op  :-(

Tænke...."Der er næsten 40 minutter til uret ringer for "stå op tid", så jeg sniger mig op, uden af vække resten af flokken og tjekker opkastet og hvem det kommer fra".....

Som sagt så gjort....og i det svage nattelys - for det er stadig mørkt kl. 04:50 - fandt jeg ingen brækpøl på hverken gulvtæppe i stuen eller i køkken på linoleum.....men, da jeg jo havde hørt, at der blev kastet op, vidste jeg, at det måtte være et sted, så jeg fumlede i mørket efter mine badesandaler ved siden af sengen, for at være beredt til den store "bræk undersøgelse".....

Aldrig har jeg været så tæt på målet, som da jeg stak foden i venstre badesandal.....:-((((((......for det var lige præcis der katten havde landet sin brækpøl".....:-//

Adrrrrrrrrrrrrrrrr.....:-((((...:-////....SÅ ULÆKKERT at træde i en gang lunken kattemad....:-(
......men man bevarer jo Oldfruefatningen....renser og vasker af, og kryber bagefter til køjs, for at nyde de sidste 20 minutter under dynen inden en ny dag for alvor kalder til action...:-))
0 kommentarer til Så er der serveret......:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint