-
Min blog

Ud af min butik....:-)))

Lørdagstræning i Herringløse sammen med Lisa :-)

Vi mødtes tidligt på eftermiddagen og gik en dejlig tur med hundene i det skønne solskinsvejr, var klar til at entrere træningshallen kl. 15:00, som vi havde booket os ind til.

I timen inden kl. 15:00 var der agilityhold, og da deltagerne efter træningen slog sig ned i hallen med wienerbrød og hygge, trådte Lisa i karakter med sætningen...."Så må I gerne forlade hallen".....da der på dette tidspunkt var gået 15 minutter af vores betalte træningstid.

Oldfruen læste Lisa's kommentar mere kontant..... a la ....."Ud af min butik"...:-)))......og som sagt så gjort :-)

De så helt forkerte ud i mimikken, da Lisa bad dem pakke sammen og forlade hallen, .....men.....vi har betalt for at leje hallen og så forventer vi også, at vi har den for os selv, uden et helt træningshold på sidelinien til wienerbrød og after-training.

Træningsmæssigt havde vi aftalt at lave en LP1 "prøve" med bedømmelser a la DKK-reglement og med hundene hentet direkte fra bilburet og ind på banen.

Startede med Speedy, som gik til 10 eller 9,5 point i alle øvelser.....lige pånær næseprøven, hvor han snuppede en forkert klods.

Malou mistede også næseprøven og i dækken kedede hun sig åbenbart efter 35 sekunder....eller også var der tale om en overspringshandling, ihvertfald rejste hun sig og tullede lidt søgende rundt :-/

De andre øvelser gav et enkelt 8-tal og resten var 9 eller 10 :-))

Dejligt at få prøvet vores LP niveau af, og nu ved vi hvad vi skal arbejde på fremover...:-)))

0 kommentarer til Ud af min butik....:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint