-
Min blog

Herlig aften.....

I går fik vi startet vores "selvtrænings-rally" op - sådan rigtigt - og vi var i alt 5 hundeførere med 7 hunde, til 2 timers træning i "trælasthallen".

Super herlig aften, hvor vi både "gik alene" og trænede, bedømte hinanden på en hel bane, med efterfølgende feed-back og sparrede omkring nogle af de nye øvelser, som giver udfordringer at få helt på plads.

Især øvelserne, "hund gå rundt om fører" og "hund bakke 3 hundelængder væk" brugte vi noget tid på, og så kom snakken helt naturligt over på "håndtegn" og "forstår hunden egentlig, hvad det er, vi ønsker at den skal gøre" ?....:-)

Efter en times træning var kaffe/the og kage ......og bagefter snuppede vi lige en times træning mere.

Malou's hjerne er ved at være tilbage på sin vante træningsplads, og hun har det vildt hyggeligt med at træne rally..:-)
Fik i går lært "springvand" til venstre side og har efterhånden et rigtig flot følge på Oldfruens højre side.

Peia var næsten overgearet af træningslyst, så jeg har "truet" hende med, at hun får rå æggeblomme som godbidder fremover, da jeg efterhånden ikke kan finde noget foder der er så kedeligt, at Peia ikke vil gøre ALT for at få det.
Trumfen er, at Peia HADER rå æggeblomme  ....:-)

2 kommentarer til Herlig aften.....:

Kommentar RSS
jarelywesleyo.info on 7. marts 2014 19:54
http://jarelywesleyo.info! http://jarelywesleyo.info
Besvar kommentar


turtleneck dress on 9. marts 2014 20:30
Straight bottom hemline. ; Front: 50% wool, 50% acrylic; Back: 63% polyester, 33% rayon, 4% spandex; Lining: 100% polyester. ; Hand wash cold, dry flat. ; Imported. Measurements: ; Length: 38 in ; Product measurements were taken using size XS (US 0-2) . Please note that measurements may vary by size.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint