-
Min blog

Nattecirkus

Syntes ikke der var noget "løbetidsmæssigt" at mærke på Malou hele den første uge, men i denne uge hvor hun er højløbsk, virker hun lidt "ked af det", sådan lidt nedstemt og det går mega langsomt med at få spist sin mad.
 
Onsdag til træning var hun noget under middel i præstation :-)
Som om hun ikke kunne koncentrere sig om det vi skulle lave. Johanna sagde....."Hun virker, som om hun syntes det er svært" og derfor laver hun overspringshandlinger.
 
Anyway......vi tullede os igennem træningstimen og jeg fandt ud af, at "lineføring" var et hit på Malou's dagsplan, så det lavede vi en masse af.....både med indbyggede "snur-rundt" øvelser, "bakke" øvelser og meget følge på højre side.....så alt i alt fik vi trænet hele timen - bare på noget andet end det instruktøren havde planlagt vi skulle lave..:-)
 
Syntes også at Malou virker "urolig" om natten, så vi har været på have-tissetur op til 2 gange pr. nat. Tør næsten ikke andet, når hun begynder at vandre rundt i stuen midt på natten.....og når først Oldfruen begynder at fumle med fleecetrøje og fodtøj, så vågner både Peia og alle kattene også..:-)
 
Sikke et nattecirkus :-)
 
Nu lakker det mod den sidste løbetidsuge - og så håber jeg, at det hele lander der hvor vi var for et par uger siden :-))
 

0 kommentarer til Nattecirkus:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint