-
Min blog

Løbetid..... :-)

Tid er en forunderlig faktor :-)

Tiden går og Malou "løber" ....:-) Hvis jeg prøver at forholde mig til tiden lige nu, så syntes jeg, at det er mig, der løber og at "tiden går", bl.a. med at Malou er i løbetid.:-)

Denne uges tid er gået med, at jeg mandag og tirsdag aften har læst korrektur på årets første udgivelse af Colliebladet sammen med Winnie West Ørngreen.......aftener, hvor vi har arbejdet igennem, for at være "forud" mht. at aflevere bladet til trykkeri.

Onsdag aften var afsat til Malou-træning hos Johanna, hvor Oldfruen var noget spændt på, hvor påvirket Malou ville være af sin løbetid.

Herligt, at jeg ikke observerede nogen reaktion fra Malou’s side……dog var hun ikke lige så obs på de andre hundeføreres trækkeleg med deres hunde, som hun plejer at være :-)


Ugen er gået tju-hej.....og uanset at Oldfruens tid de næste par dage går med både fredags- og mandagsfri, så "løber" Malou  bare derudaf et par uger endnu.

Apropos ”løbetid”, så håber jeg, at Malou bliver bedre til at holde sig ren fremover, når hun finder ud af, hvad det vil sige at være i løbetid, for p.t. lader hun det bare løbe ud i pelsen ….:-)) 

0 kommentarer til Løbetid..... :-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint