-
Min blog

Formiddagsflæsk....:-)

Malou har aldrig frivilligt ville springe ind i Oldfruens bil, en idé hun fik fra lille og det er jo forståeligt nok, så meget køresyg, som hun var det første ½ år.

Hvorfor springe ind i bilen, når man ved, at der bliver man dårlig med kvalme og opkast.

Jeg har ikke gjort det store ud af at lære Malou at springe ind i bilen, har bare løftet hendes forpoter op på kanten af bilen og så løftet bagdelen op bagefter, og så var hun jo inde i bilen.

Kennelmor har ikke været helt tilfreds med den løsning…:-)

”De skal selv kunne springe ind”, har hun sagt til mig flere gange, og da jeg åbenbart ikke har villet lytte, tænkte hun, sidste gang Malou var på legestuebesøg, at så måtte hun da lige lære Malou den øvelse...:-)Som sagt så gjort…..og da jeg hentede Malou, kunne hun springe ind og ud af Winnies bil…..helt så fint gik det dog så ikke i Oldfruens bil.


I dag skulle jeg på en lille formiddagstur til byen og fragglerne kom naturligvis med.

Efter at jeg havde handlet gik vi en tur i lørdagsræset i ”centrum”, så hundene også fik noget ud af turen, og da vi skulle hjem fra indkøbscentret og jeg åbnede bilen, masede Malou sig hurtigt ind foran Peia og vupti……..så sad hun og tronede stolt i buret.


Oldfruen blev så paf, at hun måtte om i indkøbsposen og hente et af de stykker flæsk, som hørte til den portion æbleflæsk, som jeg lige havde købt hos slagteren og som var tiltænkt Jan til vores frokost.
Skal love for at det var en godbid af format……og Jan ved jo ikke hvor mange stykker flæsk der lå på æblerne.
 
 

0 kommentarer til Formiddagsflæsk....:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint