-
Min blog

Det rykker...:-)

Oldfruen nåede jo aldrig at holde sommerferie, og det ”hævner” sig nu, ved at jeg skal holde en masse ferie de næste par måneder, så vi har lagt ud med 4 dages ferie i denne uge.

Ferien bruges på at være hjemme i  forbindelse med, at vi har håndværkere til at færdiggøre vores kommende 1. sal, så det er jo dejligt nok.

Men.....en rutinemæssig tur til kiropraktoren i dag, endte som en overdimensioneret mentaltest af fraggler.

Jeg skulle ”bare” til kiropraktor og tog selvfølgelig Peia og Malou med, så de ikke skulle være alene hjemme med håndværkerne.

Nåede omkring 15 km, da en gul lampe begyndte at lyse i fraggeljeepens frontpanel. Samtidig observerede jeg, at det ikke var muligt at øge bilens omdrejninger, og at bilen ikke ændrede fart, selvom jeg trådte på gaspedalen...:-/

Ups !!! …..og ind på den nærmeste vigeplads.

Der blev vi lidt efter hentet af Dansk Autohjælp og jeg skal love for, at Peia markerede overfor chaufføren i Dansk Autohjælp, at ”du har ikke licens til at køre min mors bil”, da vi skulle køres ombord på autotransporten ..:-)

Kiropraktortiden blev aflyst, og vi satte kursen mod VW i Holbæk, og der kom vi til at opholde os det meste af dagen.

Sikken en mentaltest af fraggler :-)

De har i dag været udsat for, ophold i hundebur med fremmed fører bag oldfruerattet, transport på fejeblad, glatte gulve, masser at mennesker som ville klappe og nusse, mærkelige lyde og ”underlige” damer i minkpelse, som ville fortælle, at de også havde ”sådan en” derhjemme som barn, men det var tydeligt, at de ikke ønskede at få hundehår på pelsen i dag.

Det blev en lang dag……med mange gåture i det trafikale lokalområde, for at få tiden til at gå, og vi besøgte bl.a. Maxi Zoo i Holbæk, hvor hunde heldigvis er velkomne.

Her blev Peia og Malou budt på godbidder og tyggestænger og især Peia syntes, at det var den fedeste butik hun nogensinde har været i. Havde snoren ikke været kort, havde hun helt sikkert forsynet sig selv af de lavtstående godbidsbøtter flere steder i butikken.

Bagefter var vi på ”Café fodkoldt” og få verdens bedste hot dog……og en ægte hundeelsker deler naturligvis med sine hunde. Det blev bemærket i ”Café’en”, hvor fragglerne fik stor ros, for deres værdige måde at tigge på.
Fnis....:-)))

Ud på eftermiddagen lysnede det – men ikke så meget, at vi kunne køre hjem i egen bil, og da den fine lånebil som stod til min gratis rådighed, ikke må rumme ”hundehår”, kom Jan forbi i hans firmabil, og kørte fragglerne hjem til Rolatorstien. Endnu en test, at blive kørt i en bil helt uden udsyn, men de tog det superflot begge to :-)

Dejligt at være hjemme igen – og se, at trods vores skod dag på landevejen, så rykkede det herhjemme på håndværkerplan.

 

 


0 kommentarer til Det rykker...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint