-
Min blog

Ingen lort - men lækker lagkage...:-)

Dag 2 i Sorø var DKK’s rallyprøver, hvor Anette Dalgaard debuterede som dommer.

Scenen var stort set den samme som i går – bare omvendt. Det vil sige, at i dag var det championklassen som startede dagen og vi sluttede så med begynderklassen.

Oldfruens resultater blev også det samme som i går – bare omvendt. :-)

Peia åbnede dagen som start nr. 1 og hun fjollede så meget, at det næsten var umuligt at styre hendes dansetrin, som flere gange foregik på højre side, hvor hun burde befinde sig på venstre.

Tror vi landede på 4-5 øvelser som kostede en 10’er og skal man hilse på IB, kan man jo lige så godt gøre det med maner...:-)

Min fokus omkring Malou gik i særdeleshed på, om hun nu havde fået skidt færdig, inden hun skulle i ringen senere på dagen, og vi konstaterede da også, at der var behov for en ”formiddagsleverance”, ud over den der allerede var leveret fra morgenstunden.

Så jeg har nu lært, at ”prøvepresset” kan udløse en ekstra tur på hundetoilettet, og det skal vi have fokus på, i hvert fald imens Malou er så lille som hun er lige nu.

Derfra kørte dagen som smurt – Malou havde en fin kontakt hele banen igennem og med en ”ommer” og lidt af de løse, endte hun med 90 point på Rally-bogens 2. linie.

Følte at vi fik sendt ham IB lidt til tælling, da Malou samtidig sluttede flot med en 3. vinder placering i klassen.

På turen hjem, måtte Malou til sparepengene og købe ”lagkage” hos bageren, så det flotte resultat kunne blive fejret til eftermiddagskaffen...:-)

 


0 kommentarer til Ingen lort - men lækker lagkage...:-):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint