-
Min blog

Lort og lagkage...:-)


Så oprandt den store prøvedag, hvor alle de nye rallyskilte for første gang har været i spil, nemlig til Border Collie Klubben’s stævne i Sorø.

Jeg deltager altid i Sorø, da det er dejlig tæt på Rolatorstien (kun ½ times kørsel), og nu Peia var tilmeldt i Championklassen, havde jeg benyttet lejligheden til at tilmelde lille-fragglen også i begynderklassen.

Sikken en prøvedag…….som endte i lort og lagkage :-)

Malou var i hendes gennemløb nået til skilt nr. 6, hvor hun bestemt mente at hun skulle s…. og som sagt så gjort……:-/
Nåede heldigvis at ”samle op” direkte fra måsen, så der ikke landede noget på gulvet, men det var bestemt noget af en Oldfrue surprise hun der leverede.

Det har jeg aldrig været ude for med nogen af mine hunde – men en gang skal jo være den første…..og Malou hentede dermed en flot IB på startbogens første linie.

Godt der er rigtig mange linier i sådan en bog.

Peia var traditionen tro totalt på og klar til at please sin fører.
En fører,  som bestemt ikke havde nogen ambitioner om en rosetplacering i dag, ikke mindst med 9 af de nye skilte i dagens bane.

Dagens prøve var nærmest oldfruetænkt som en slags opvarmning til at stifte bekendtskab med de nye skiltekombinationer under prøvepres.

Den detalje eliminerede Peia.....og trods nogen ”vildfarelse” i øvelsen ”gå hen og læg dig”, endte hun med 91 point på grøntsagsbogen, som udløste 3. vinder placering med en flot roset og et stykke pivedyr i lagkageforklædning ..:-)

1 kommentar til Lort og lagkage...:-) :

Kommentar RSS
Majbrit Bengtson on 1. februar 2014 22:46
Jamen er det ikke herligt, at det ikke er til at forudse hvad der vil ske ;-))) Herlig blog-læsning
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint