-
Min blog

Collieblad-redaktion...

Så fik Oldfruen da lige en ny opgave.....nemlig som ansvarlig for udgivelse af Colliebladet..:-)
 
Det startede med, at den dygtige redaktør af bladet gennem de sidste par år ønskede at takke af .....og der blev annonceret efter nye frivillige kræfter.
 
.....men.....der er aldrig nogen der melder sig til sådanne opgaver....og alle ventede nok på, at redaktøren tog endnu en tørn og fortsatte med at udgive Colliebladet. Men det gjorde hun ikke....og da der på FB blev sat spørgsmålstegn ved, om bladet overhovedet ville udkomme fremover sprang Oldfruen til ....:-)
 
Opgaven er ikke "svær".....jeg har arbejdet med udgivelser af 700 siders tykke ingeniørtekniske håndbøger, med ansvar for grafiker og trykkeri......i tidligere job....så et klubblad på 60 sider er en overkommenlig opgave.....selvom opgaven skal udføres i min sparsomme fritid.
 
Heldigvis er der nogle seje collie-kræfter, som har budt ind for at være behjælpelige med at løfte Collie-blad opgaven, så vi har lavet en hel redaktion, istedet for som hidtil, hvor en enkelt person har udført alle opgaver i forbindelse med udgivelse af bladet.
 
STORT TAK til Nette Stormlund, Winnie West Ørngreen og Helle Heidi Jensen.
 
Jeg er sikker på, at vi får et fantastisk samarbejde og får udgivet nogle flotte og inspirerende Collieblade fremover...:-))
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Collieblad-redaktion...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint