-
Min blog

Ingen træning....

Der kom en SMS besked sidst på eftermiddagen....

"Træningen i aften er aflyst, da der er problemer med at få lys i træningshallen".......og helt ærligt....det kan man ikke byde en mega træt og brugt Oldfrue..:-))))), og slet ikke efter en lang arbejdsdag med 50% overbookninger, i forhold til hvor travlt vi har de andre dage i ugen....:-))))))
 
Træningen er ......især efter en travl dag.....den tid hvor jeg kobler 100% af fra dagens strabadser og hektiske opgaver, og når jeg senere kommer hjem fra træning, er der ligesom renset ud i tankerne i kasketten ....og så er man bare klar til en ny arbejdsdag igen imorgen :-))))
 
Set i lyset af "manglende lys" i træningshallen, snuppede jeg fragglerne, en lille pose kødboller og et hvidt spring....og så gik jeg først en lang tur med dem begge og bagefter trænede jeg "klasse 1 spring" med Malou og "rally spring" med Peia.
 
Har længe ventet med at træne spring med Malou aht. hendes unge alder, men nu har jeg taget hul på øvelsen. Startede med en højde på 20 cm i dag og satte lidt efter lidt en pind mere på. ..:-))
 
Nu glæder vi os til næste uges træning, hvor vi så skal udfordre "springøvelsen" i forstyrrende omgivelser :-)))
 
 
 
 

1 kommentar til Ingen træning....:

Kommentar RSS
Jennifer Riis on 16. januar 2014 10:02
Ken nikke genkendende til din beskrivelse at uanset hvor træt man er efter en arbejdsdag kobler jeg også altid helt fra når jeg træner med mine hunde. Det giver SÅ meget overskud og energi, der eksisterer kun hunden og jeg i min egen lille drømmeverden. Så fed en følelse :-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint