-
Min blog

Hvad laver du nu...??

Efter at jeg er stoppet som instruktør i SHS, er jeg et par gange blevet konfronteret med spørgsmålet,..."Hvad laver du.......nu du ikke er instruktør i SHS mere..?"
 
Hæhæ.....som om jeg brugte al min tid i Sydkystens Hundeskole.....men fint at nogen opfatter mig, som at have været  et meget aktivt medlem af hundeskolen :-) ....hvad jeg faktisk ikke har været.
 
Anyway......og hvad laver jeg så.....nu jeg ikke underviser mere....:-)))
 
Ja....udover at stå op kl. 05:00 om morgenen og komme hjem fra arbejde omkring kl. 17:30....så bruger jeg resten af døgnets få timer på at passe hus og hjem, mand og hunde, ...og indimellem skal jeg også have et par timers nattesøvn :-)
 
....og helt ærligt.....nu går tiden bare med andre aktiviteter hen over week'enden....:-)
 
F. eks skal jeg den kommende week'end undervise Lassie-hunde i rally og bagefter ræser jeg afsted for at selvtræne med Lisa og Speedy........næste week'end står den på "Årets Hund" i Dansk Collieklub....og week'enden efter skal jeg holde kursus i Dansk Collieklub over emnet "De nye rallyskilte".....
 
Tju hej...og så er den januar måned vist ved at være gået :-)))
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Hvad laver du nu...??:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint