-
Min blog

2014....og allerede bagud :-))

Så kom vi ind i 2014 og Oldfruen føler sig allerede bagud...:-))) .....ihvertfald med opdatering af bloggen....
 
Thu hej dagene går.....julen gik med familiebesøg, og straks derefter landede der er par arbejdsdage, som gik lige over i en fantastisk nytårsaftensdag, hvor jeg skulle ud og dømme rally for første gang.
 
En mega stor dag at starte sin dommerkarriere på og hvor det hele kørte på skinner......takket være den fantastiske stab af engagerede hjælpere, som stod bag rallyprøverne i SHS.
Kan huske, at jeg under min rallyuddannelse flere gange noterede i min feedback på uddannelsen, "hvor vigtigt det var, at have et velfungerende og kompetent sekretariat bag sig"......og det fik jeg bestemt glæden af den 31. december :-)
 
Resten af dagen gik lækker mad, hjemmehygge og en helt rolig aften, hvor det vildeste krudt vi blev udsat for, var lydene fra det, som naboerne flere hundrede meter væk sendte til himmels.
 
Igår fik vi styr på vores næste "håndværkerprojekt", som går igang i uge 6.....og med indhentede tilbud og booket ferie, så er planen klar, til at få klaret alt spartel og malerarbejdet på vores 1. sal.
 
Idag strøg formiddagen afsted med "mormor-leg" med Mads og Mark.....og en lang gåtur med fragglerne i regnvejr :-)....og efter nogle timer uden "internetadgang"....ja så blev det endelig tid til at få opdateret bloggen :-)
 
Godt Nytår :-)))
 
 

0 kommentarer til 2014....og allerede bagud :-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint