-
Min blog

Tab og vind......

Eftermiddagen har stået i håndboldens tegn....hvor Jan har siddet klistret til skærmen, imens Oldfruen har bagt småkager :-)
 
Han duer ikke til det ....Jan....
....bliver totalt stresset, når håndboldpigerne ikke fører så stort, at de har udsigt til at vinde kampen....og undervejs rykker han længere og længere ud på stolen, for til sidst at forlade den og begynde at udføre "praktiske ting", a la "lægge mere brænde i brændeovnen" eller "flytte sig til en anden stol i stuen"..:-)))
 
Heldigvis udviklede kampen sig positivt for Danmark, så Jan fandt tilbage til sin gode TV-stol igen, og med en sejr i hus, var der "no stress", indtil præmieoverrækkelsen et par timer senere :-))
 
Apropos vinder og taber, så bliver jeg ved med at få øje på Cocky's to flotte 2. præmie rosetter, som han vandt sidste år i december måned, hvor jeg netop havde startet rallytræning op med ham igen.
 
Vi havde lige sagt farve til Zcarlet, og jeg havde genoptaget træningen på rallyplan med Cocky, og han fik lynhurtigt 2 flotte præmieringer ....begge to 2. vinder placeringer....og hvor var det fedt at "vinde".
 
Tabet kom ½ år efter......et tab, som vi vist aldrig kommer os over :-(
 
Med året 2013 i mente har jeg ret meget fokus på, hvad det betyder at "tabe" og at "vinde".......og hvor lidt en "sejr" betyder, når man ved hvad det vil sige, at miste den som man har allermest kær.......

0 kommentarer til Tab og vind......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint