-
Min blog

Glædelig jul...

Mit sidste indlæg handlede lidt om, at jeg følte at julen nærmede sig med lidt stressende skridt, men det er intet i forhold til de ting, jeg har været vidne til de sidste dage.
 
Utroligt som folk opfører sig, når de bliver "pressede".
 
Igår ....midt den bedste eftermiddagstid....og på jobbet.....var der en bilist på gaden, som åbenbart ikke formåede at "flytte" sin bil hurtigt nok, da der i lyskrydset var blevet "grønt".
 
Ham bagved begyndte at dytte, og ham der blev dyttet af følte sig provokeret, og så kørte der et drama på gaden af dimensioner !!
 
Føreren af den forreste bil sprang ud, smed jakken ....og var klar til at slås !
 
Føreren af den bagvedholdende bil sprang også ud.....og ville gerne deltage !
 
Og så var der ellers "boksekamp" midt på gaden, imens andre biler passerede omkring og forsøgte at kommer over krydset imens der var grønt lys af flere omgange.
 
Da parterne havde fået kamp til stregen, sluttede de af med, at smadre bilruderne på hinandens biler .....og så var der krig igen !
 
Krigen sluttede med en biljagt "for rødt lys", med kørsel på både fortove, fodgængerfelter m.v.....og os der måbende så til, krydsede fingre for, at ingen uskyldige kom "i vejen" for de unges ukontrollable følelser :-(
 
I total modsætning til gårsdagens oplevelser, har Oldfruen fået et par helt fantastisk julehilsner på mail og med Postmand Per de sidste par dage...:-))
 
Hvor er jeg glad....og stolt...over at modtage de dejlige roser over min instruktørgerning for andre hundeførere og som fører af baby Malou og fantastiske Princesse Peia ...:-)))))))
 
Glædelige jul til alle der læser med :-))
 
 

0 kommentarer til Glædelig jul...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint