-
Min blog

Tunnelsyn.....

Ved I hvad tunnelsyn er ???
 
Det er, når man ikke kan se andet end ligeud og ikke har noget syn ud til siderne.
 
Føler mig som ramt af tunnelsyn, når jeg om morgenen prøver at lokalisere hundelorte på græsplænen til opsamling, som bevis på at begge fraggler har "gjort det de skal", inden jeg lukker af for mange timers alene hjemme session.
 
I går gik det galt....igen.....:-/
Inspicerede græsplænen i lyset af "kasketlyset" og det bidrager ikke til mere lys end noget der minder om tunnelsyn......så jeg fik ikke lige set lorten til venstre for mit ligeud-syn.....så jeg trådte i "kagen"....:-//
 
Hmmmmm....lidt øv....og lidt glad....øv for at have fået kagen under støvlen og glad for at vide, at der var morgenskidt som det sig hør og bør forud for en lang alene dag hjemme..:-))
 
Apropos tunnel....så læste jeg i sidste uge på FB, at der var en der søgte en god og billig tunnel. Responderede, og hun var da også straks interesseret i den tunnel, som jeg har haft stående i drivhuset et par år, uden rigtig at bruge den.
 
Det endte med, at hun rigtig gerne ville købe min tunnel, hvis altså den blev leveret i Jylland !
Allerede dagen efter skrev hun, at hun havde købt en tunnel et sted i Jylland - en nylonsag for en slik, som på ingen måde har kvalitet a la den tunnel som jeg har stående.
 
Fint nok, for i mellemtiden havde jeg fået yderligere to bud på min agilitytunnel......det ene bud med forbehold for at tunnelen havde originale holdere, hvilket jeg naturligvis kunne bekræfte.
 
Det viste sig et par dage efter, at det skulle være "holdere", som køberen ønskede det skulle være, og ikke de originale holdere som fulgte med tunnelen, da jeg købte den for 2700 kr. for 3 år siden. Så der stod jeg af :-)))
 
Nu har jeg fået et helt nyt tunnelsyn...:-)))....for tunnelen er kommet ud i novemberlyset og bliver nu brugt til vores aftentræning og både Peia og Malou elsker at ræse igennem den :-)))
 
Nu bliver tunnelen boende her.....jeg mener.....den spiser jo ikke brød.....så hvorfor sælge den for en slik ?
 
 

0 kommentarer til Tunnelsyn.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint