-
Min blog

Krydser.....

Så har Oldfruen fået sat nogle krydser.....først to til Kommunalvalget og efterfølgende en del på Malou's "Think, Plan, Do, træningsskemaer"...:-))
 
Det er noget nemmere, at sætte de rigtige krydser på træningsskemaet, for hvis det viser sig, at vores træning ikke kan leve op til det niveau jeg har angivet, kan jeg altid bede Oldfruen om at flytte nogle af krydserne tilbage igen :-)))
 
Det er lidt anderledes med Kommunalvalgskrydserne......:-))
 
Sidst jeg opdaterede Malou's træningsskemaer havde jeg tre LP1 øvelser, som jeg havde noteret som "svære"......nu er to af øvelserne rykket en kategori op til "rimelig".....og der er nu også to øvelser, som er kommet i "nem" kategorien...:-)))

0 kommentarer til Krydser.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint