-
Min blog

Et kompliment...:-)))

Malou har rundet de 7 måneder og jeg bliver mere og mere begejstret for hendes engagement til træning :-)))
 
For første gang i min hundekarriere har jeg "taget den med ro", og giver masser af træningstid uden at skulle "præstere"  .....og jeg nyder i den grad at observere udviklingen af Malou :-)))
 
Tænk sig...hun er 7 måneder og kan endnu ikke et stillingsskift fra dæk til sit......(til gengæld kan hun næsten "for godt" et stillingsskift fra sit til dæk)...:-)))...for selve dækøvelsen har jeg kørt tema på den sidste tid, og det er jo vigtigt, at Malou lærer kommandoerne uden at jeg bruger håndtegn :-))
 
I går til træning hos Johanna var der tydelige træningsfremskridt fra for bare for en uge siden. Ugen har jeg brugt på at træne "kartoffelsalat-låget" ud af vores øvelser igen, og det har bare rykket i forhold til, at Malou nu kan fastholde både "stå" og "dæk" positionerne, når jeg går fra hende i disse øvelser...:-))
 
Johanna fik da også nævnt i løbet af træningstimen, at jeg næsten er for god til at lære mine collies at apportere......hvilket jeg bestemt tog som et kompliment...:-)))....og fraggelpigerne....de er vist enige...:-)))

0 kommentarer til Et kompliment...:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint