-
Min blog

Kender I fornemmelsen ?

Det er så ragende mørkt ude på landet i denne novembertid.....og ikke mindst når himlen er tung og regnfuld.
 
På hverdage prøver jeg at skynde mig hjem fra jobbet,  så jeg kan nå at gå en lille fraggeltur, inden det bliver bælgmørkt.
 
I går nåede vi det ikke, så der gik vi vores tur, da det var blevet helt mørkt.......og heldigvis vænner øjnene sig til mørket, så man i hvert fald kan skimte den hvide pels på hundene og hvad der er vej og hvad der er grøft :-)
 
Godt halvvejs på turen, træder jeg pludselig i noget "tykt og meget blødt"......
 
Kender I fornemmelsen ???...Man aner ikke hvad det er, og man har knap nok trådt med foden, før man løfter den igen, samtidig med at en masse tanker farer gennem hovedet på en......"Hvad er det jeg har trådt på ?".
 
Min første tanke og fornemmelse under støvlen var, "en død kat".....
Den der store og meget bløde fornemmelse under støvlen måtte være et eller andet "dyr"....:-/.....ikke mindst fordi, både Peia og Malou viste ualmindelig stor interesse for "det jeg havde trådt på"......
 
Heldigvis havde jeg min kasket med lys i skyggen på, og jeg skal love for, at jeg fik tændt for "hatten" i en vis fart.....og gæt lige hvad den "døde kat" var........en kæmpe stor og meget nylagt hestepære.....:-))))
 
Jeg var så lettet, at jeg slet ikke kunne ærgre mig over at have trådt i en hestepære.......for pyhhhhhh...godt det ikke var en fladmast kat....:-))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Kender I fornemmelsen ?:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint