-
Min blog

En rigtig princessedag..:-)))

Turen gik til Fyn i dag....nærmere betegnet Årslew hallen, hvor Princesse Peia skulle performe i RallyChampionklassen.
 
Vi var på stedet i god tid, da Championklassen først var annonceret til kl. 14.00....og først kom i gang en time senere....så der var masser af tid til hyggeture i det grønne og Malou socialisering indendørs, inden det gik løs på prøvebanen for Peia.
 
Malou's adfærd var hele turen værd...:-)))))
 
Tog hende med ind i hallen og lavede træning og socialisering med hende, og hun var lige så meget på, og kunne lige så meget på sit øvelsesniveau, som når vi er til ugentlig holdtræning...:-))
 
Det havde jeg godt nok ikke forventet, men for Malou var det bestemt et plus, at der var glatte gulve og ikke "hesteridebund med hestelortekiks i underlaget"...:-)))
 
Jeg er mega stolt af hende ......for hun abstraherede flot fra de mange ydre påvirkninger og gulvet var bestemt ikke noget problem.
 
Princesse Peia åbnede Rally Champion-ballet, og vi gik på banen som første ekvipage :-)

Peia var ret fjollet i starten af banegennemløbet, og jeg bemærkede flere gange, at hun var ved at skride på det glatte gulv, men det tager ikke pippet fra en Princesse Peia, så jeg satte farten lidt ned og så gik det bedre :-)
 
Peia vandt klassen med "sølle 88 point", hvilket fortæller, at det var svært for alle hunde i klassen...men en vinder er en vinder, og vi drog pærestolte hjem til det sjællandske efter en herlig dag på Fyns land...:-)))
 
 

0 kommentarer til En rigtig princessedag..:-))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint