-
Min blog

Ud med den "Kongelige Kanin"....

Malou har haft svært ved at holde sig i de mange timer vi er hjemmefra til hverdag, og Jan er næsten hver dag kommet hjem til skidt på gulvet.
 
I indkøringsperioden med at lære at være alene hjemme, gik det rigtig fint for Malou med at holde sig, indtil vi nåede over de 7 timer "alene hjemme".
Derfra begyndte Malou at s.... på gulvet, og vi begyndte så at holde øje med, hvor lang tid der rent faktisk gik imellem at hun skulle på potten.
 
Vi måtte erfare, at det skulle hun så for ca. hver 6-7 time døgnet rundt, og da hun pludselig heller ikke kunne sove igennem om natten, uden at skulle s...., så besluttede vi at skifte foder, for det kan ikke være normalt, at maden skal rende så hurtigt igennem systemet.
 
Så....ud med den "Kongelige Kanin" og ind med "Orijen", som vi har så gode erfaringer med.:-)
 
Siden foderskiftet har Malou ingen problemer med at holde sig i hverken 8 eller 9 timer, og der har ikke været et eneste "uheld" de sidste 10 dage.....så vi er ret sikre på at skiftet fra Royal Canin til Orijen har gjort en stor forskel......og Oldfruen kan næsten blive "helt bekymret" nu, hvor der godt kan gå over 12 timer til Malou kvitterer et måltid...:-)))

0 kommentarer til Ud med den "Kongelige Kanin"....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint