-
Min blog

En festdag....:-))

Det har været en total festdag :-)))
 
Først rallychampion kursus hos Johanna, med fokus på de nye rally øvelser. Jeg var godt klar over, at især to af de nye øvelser kommer til at give Princesse Peia udfordringer....og det fik vi da også bekræftet på dagens kursus :-)
 
Johanna udfordrede os  nogle sjove træningssessions med fokus på "du kender ikke den næste øvelse du skal udføre" hvilket var rigtig sjovt at prøve, og vi sluttede dagen med en "point-jagt", hvor man selv valgte sin rute gennem de opsatte skilte. Det var super sjovt og kan bruges til Oldfrue træning fremover :-)
 
Efter formiddagskurset gik turen til Kennel Lassie, hvor der var 20 års fødselsdagsfest :-)
 
Tænk sig - der mødte 17 lassier med deres familier op til festen......en fest med fantastisk mange gaver til fødselarerne, lagkage til alle hunde, boller og varm kakao til alle de to-benede, rally træning, og konkurrence i "hvem er hurtigst i indkald"...på tid :-)
Malou endte på en delt 2. plads i indkaldsøvelser.....og jeg tror at Peia ville have kunnet vinde "lagkageøvelsen", hvis hun havde fået en hel lagkage for sig selv :-)))
 
Tak for en fantastisk dag til alle jer der var med til at præge den :-)))
 
 

0 kommentarer til En festdag....:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint